November 2017:


Mars 2017:December 2016:


November 2016:

Övernattningsmask 
Stärker hudens barriär
Fyller på hudens fuktreserv
Återställer hudens smidighet och spänst

September 2016:
Juni 2016:


December 2015:

November 2015:

Oktober 2015:

Dreamweave LogoDreamWeave är ett engelskt företag som på kort tid lanserat spännande och attraktiva succéprodukter för kosmetikavärlden. Uppstickare som tagit den engelska marknaden med storm och som nu även erbjuds på svenska marknaden.
Med innovativa produkter utan "look-a-likes" erbjuder DreamWeave få men attraktiva och lättsålda "must-haves".

LIPVOLTAGE THE POWERHOUSE
- EN REVOLUTIONERANDE INNOVATION FÖR DINA LÄPPAR!

LipVoltage The Powerhouse är förmodligen marknadens mest effektiva LipPlumper. Med trippelverkande effekt får Dina läppar en naturlig fyllighet och färg. Regelbunden användning bevarar läpparnas fylliga kvalitet och stimulerar för ökad fasthet.

I LipVoltage The Powerhouse samverkar 3 egenskaper i perfekt harmoni för att skapa maximal läppvolym. LineFill återställer volym, MaxiLip ger 3D-effekt och VoluLip med Peptider och Hyaluronsyra återfuktar. Resultatet, väldefinierad läppkontur med maximal plumpingeffekt. Läpparna får naturligt intensifierad färg genom ökad blodcirkulation och med NG Shea Butter förbättras läpparnas kvalitet för en smidig och sammetslen känsla.

DREAMWEAVE MASCARA

SUCCÉMASCARAN FRÅN ENGLAND ÄVEN I SVERIGE!

DreamWeave, ”MirakelMascaran” som trotsar regn, tårar, tuffa och svettiga träningspass. Silikonbasen ger en exceptionell vidhäftningsfixering vilket gör att mascaran sitter där den ska utan att smeta, rinna eller sota. Mascaran är helt vattenfast (silikonbas) men löses enkelt upp av enbart ljummet vatten, +38°C. Den ultralätta och snabbtorkande formulan ger viktlösa fransar med naturlig fransböjning för en öppen och dramatisk look. DreamWeave är en säker och skonsam mascara, helt utan nickel, som även rekommenderas vid känsliga ögon och till kontaktlinsbärare.Läs mer: http://dermapromedical.se