Jag heter Kateryna Kulpak, 41 år, grundare av hudvårdskliniken EuroBeauty och medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation - din garanti för ett kvalificerat yrkesutförande ( läs mer på www.shr.nu ).

Min utbildning till Hud och Spaterapeut gjorde jag på Yrkeshögskolan för Hudvård och SPA (f. d. Privatskolan för Hudvård och SPA) och blev klar februari 2010.


År 2015 vidareutbildade mig till Specialiserad Hudterapeut i Dermatologi på Södersjukhuset i Stockholm. Innehar Behandlingsskadeförsäkring.

Min passion för skönhetsvård väcktes i min tidiga ålder och jag är i ständig rörelse för vidareutbildning så att jag kan ligga i framkant inom olika behandlingsområden och användande av professionella produkter.


Förutom modern apparatur i min klinik för olika typer av skönhetsvård arbetar jag med en av marknadens mest välrenommerade produkter av märket Exuviance - kort och gott en fantastiskt formula för att stimulera förnyelse av hud som används av såväl hudterapeuter som plastikkirurger världen över ( läs mer på www.exuviance.se ), och franska Filorga med sitt välkända NCTF Vitamincocktail vid Microneedling behandling- djupverkande Anti-Age behandling med långsiktigt resultat inom förbättring av hudton med färre linjer och rynkor, ett naturligt och hållbart förnyelse av huden.

Nyhet 2017 är ZO Skin Health- Hudhälsa för alla åldrar, kön och etniciteter med kraftfulla produkter och mest innovativa och effektiva hudvårdsprogram mot pigmentering, anti- age, rosacea och acne.

Dr. Zein Obagi internationellt välrenommerad dermatolog, i över 35år har utvecklat banbrytande hudvårdslösningar som bygger på filosofin att man kan skapa frisk hud, och inte bara behandla sjukdomar och skador. Den här inställningen har gjort att han nu anses vara en ledande auktoritet inom hudhälsa och hudföryngring i många länder. Idag anses Dr. Obagis innovativa principer för att återupprätta en frisk hud vara "the golden standard" för hudvård.
Behandling av ansikte, kropp, fötter och händer med största omsorg i lugn harmonisk miljö.

Jag ser fram emot att höra ifrån Dig - och svarar på alla frågor gällande behandling.


 Varmt välkommen!


Medlem av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR),  Kateryna Kulpak.