Jag heter Kateryna Kulpak, 38 år, grundare av hudvårdskliniken EuroBeauty och medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation - din garanti för ett kvalificerat yrkesutförande ( läs mer på www.shr.nu ).

Min utbildning till Hud och Spaterapeut gjorde jag på Yrkeshögskolan för Hudvård och SPA (f. d. Privatskolan för Hudvård och SPA) och blev klar februari 2010.

Min passion för skönhetsvård väcktes i min tidiga ålder och jag är i ständig rörelse för vidareutbildning så att jag kan ligga i framkant inom olika behandlingsområden och användande av professionella produkter.


Förutom modern apparatur i min klinik för olika typer av skönhetsvård arbetar jag med en av marknadens mest välrenommerade produkter av märket Exuviance - kort och gott en fantastiskt formula för att stimulera förnyelse av hud som används av såväl hudterapeuter som plastikkirurger världen över ( läs mer på www.exuviance.se ), och hudvårdsserie som reparerar, vårdar och förebygger åldrande hud- Skin Perfusion från den franska laboratorium Filorga med sitt välkända NCTF Vitamincocktail.

Nyhet 2017 är ZO Skin Health- Hudhälsa för alla åldrar, kön och etniciteter med kraftfulla produkter och mest innovativa och effektiva hudvårdsprogram mot pigmentering, anti- age, rosacea och acne. Doktor Zein Obagi, ZO, som är hudläkare- forskare- undervisare utvecklade principer, behandlingar och protokoll för frisk hud som slutmålet kompletta lösningar.

Behandling av ansikte, kropp, fötter och händer med största omsorg i lugn harmonisk miljö.

Jag ser fram emot att höra ifrån Dig - och svarar på alla frågor gällande behandling.


 Varmt välkommen!


Medlem av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR),  Kateryna Kulpak.