Microneedling

Kontraindikationer för Microneedling behandling:
Aktiv acne
Aktiv infektion oavsett slag
Äter blodförtunnande medicin
Hjärtproblem
Genomgår cellgifts-eller strålbehandling
Eksem
 Psoriasis eller dermatit
Blödningsproblem
Pågående hormonbehandling
Graviditet och amning
Hudcancer
Solbränna
Tatueringar
 Ytliga blodkärl
Minst två veckor mellan behandling med fillers, botox och behandling med InnoPen 
För att uppnå bästa resultat rekommenderas följande:
 Behandlingen genomförs som en kur om 3-5 behandlingar med ca 1 månads mellanrum.Undvik sol och använd alltid SPF 30, även en mulen dag.

InnoPen är en revolutionerande microneedling apparat som används för att strama åt, lyfta och föryngra huden. InnoPen stimulerar din huds naturliga förmåga att reparera sig själv. Genom att skapa hundratals av vertikala kanaler ner i dermis, stimulerar InnoPen nybildningen av kollagen och elastin i huden. Detta ger otroligt fina hudföryngrande resultat med liten eller ingen konvalescens. 
Micro-kanalerna som bildas slussar även ner de produkter som används under behandlingen till det djup där dess ingredienser når full effekt. På grund av nålkassetens utformning orsakas inga sprickor eller skåror i huden. 
All material är engångsmaterial och sterilförpackad för engångsbruk.
Microneedling behandling avslutas alltid med en kylande och lugnande biofibermask i 15 minuter då ingår även huvudmassage, rekommendationer för hemmavård och förväntad resultat.
Antalet behandlingar varierar beroende  på hur det ser ut när vi börjar.
För ärr krävs som regel 6-8 behandlingar med 2-4 veckors mellanrum. För en generell kvalitetsförbättring av huden räcker det normalt med 3-5 behandlingar med 4 veckors mellanrum. Som regel krävs det ett par behandlingar innan du börjar kunna se en förbättring. Full effekt får du efter 4-6 månader eftersom nybildning av kollagen är en långsam process.
Efter en behandling din hud visar rodnad och känns lätt irriterad ungefär som om du blivit litet bränd av solen. Redan dagen efter kan du sminka dig som vanligt men en viss rodnad kommer att finnas kvar i någon dag till. I vissa fall kan du fjälla lätt efter 3-4 dagar.
 • Microneedling med Målinriktad aktiv engångsampull för tre olika hudproblem: Pigmentering- Anti-age - Acneärr. Tre olika ampuller för tre olika hudproblem. - 1990kr
                      paket 3ggr - 4900kr
  Behandlingstid 60min

  1. Börjar med en grundligt rengöring
  2. Behandling med elektrisk nålpenna, microneedling och inslussning av vitamincocktail samtidigt
  3. Anti- aging mask med Hyaluronsyra som jämnar ut rynkor från insidan och ger omedelbart föryngrad hud och Aloe Vera som har regenererade och lugnande egenskaper inkl huvudmassage.
  Avslutas med rådgivning om fortsatt vård hemma och förväntade resultat.

  Behandlingsområde

  Ansikte, hals, dekolletage och händer

  Anti- Aging koncept

  Ålder, solexponering och andra yttre faktorer påverkar hudens åldrande. Det ämne som bevarar hudens ungdomliga utseende är hyaluronsyra, vilket minskar i kroppen när vi åldras. Förlusten av hyaluronsyra gör att huden tappar sin elastcitet, normala hudton och styrka vilket skapar rynkor.
  Trenden pekar idag mot mer naturliga resultat där fokuset ligger på att uppnå en ökad hudkvalite med lyster och spänst. För det behöver vi arbeta med kombinationsbehandlingar för att komma åt hudens alla nivåer.
  Vid en konsultation tillsammans fastställer vi din hudstatus och dina behov. Detta ligger till grund för valet av ditt Anti- Aging program.
  Tänk på att kost och livsstil spelar stor roll för ditt resultat. Solning, rökning och socker är dina värsta skönhetsfiender.